ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Ρόδος: Συγκλονισμένος ο πατέρας της φοιτήτριας βρήκε δύναμη να ευχαριστήσει το Λιμενικό

Έγκλημα Ρόδος: Συγκλονισμένος ο πατέρας της φοιτήτριας βρήκε δύναμη να ευχαριστήσει το Λιμενικό
FACEBOOK

Τα ξημερώματα της Τρίτης ειδοποιήθηκε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας από τη Ρόδο για τους δύο δράστες της δολοφονίας της κόρης του, οι οποίοι φέρονται να ομολόγησαν την πράξη τους.

Όπως ανέφερε ο τραγικός πατέρας μιλώντας στον Σκάι, στις 01:45 τα ξημερώματα χτύπησε το κινητό του και ήταν άνθρωπος από το Λιμενικό, ο οποίος του είπε: «το έκλεισα το ζήτημα, είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι».

Παράλληλα, σημείωσε ότι υπήρχαν από χθες κάποια στοιχεία αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να ενοχλεί τις αρχές. Στις 10 το βράδυ που επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί τους και τού είπαν ότι «είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», διαβεβαιώνοντάς τον ότι μόλις έχουν κάποια στοιχεία θα τον καλέσουν, όπως και έγινε.

«Είναι ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα», τόνισε ο ίδιος και ευχαρίστησε το Λιμενικό που εξιχνίασε τη δολοφονία της κόρης του.

Παράλληλα, μιλώντας στο star.gr, ο πατέρας τόνισε πως αυτό που θέλει να του πουν είναι γιατί το έκαναν.

«Αυτό το γιατί με βασανίζει. Αυτό θέλω να μου πουν. Αν τους δω μπροστά μου δεν ξέρω τι θα κάνω. Τι θα έκανε οποιοσδήποτε γονιός», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Τουλάχιστον αύριο θα είναι λίγο πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το παιδί μου».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ