ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος - Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η φοιτήτρια πάλευε επί ώρες για τη ζωή της - Ζητούσε βοήθεια

Ρόδος - Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η φοιτήτρια πάλευε επί ώρες για τη ζωή της - Ζητούσε βοήθεια
FACEBOOK

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ότι σύμφωνα με ενδείξεις από την ιατροδικαστική εξέταση, η κοπέλα είχε δεμένα πόδια όταν την πέταξαν στη θάλασσα, ο δικηγόρος της άτυχης οικογένειας έδωσε σήμερα, Παρασκευή (07/12) στη δημοσιότητα ένα νέο συγκλονιστικό στοχείο.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ,ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας ανέφερε πως ακόμη και αν δεν είχαν πετάξει την κοπέλα στη θάλασσα, δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε στο μοιραίο σπίτι ήταν θανατηφόρα.

«Όποιος διαβάσει την ιατροδικαστική έκθεση σοκάρεται. Σε κάθε περίπτωση, ο ιατροδικαστής λέει ότι τα χτυπήματα που είχε δεχθεί η φοιτήτρια ήταν θανατηφόρα. Δεν θα γλίτωνε το κορίτσι» ανέφερε, διευκρινίζοντας πως δεν θα ζούσε ακόμα και στην περίπτωση που την πήγαιναν στο νοσοκομείο ή δεν την πετούσαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα πως από τις περιγραφές του ενός νεαρού φαίνεται ότι έχει γίνει βιασμός, πριν από τα χτυπήματα. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως στο σώμα και στα χέρια της άτυχης φοιτήτριας υπάρχουν αντιστάσεως χτυπήματα. Γεγονός που αποδεικνύει πως η άτυχη φοιτήτρια αντιστάθηκε και ότι πάλεψε για τη ζωή της.

«Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια» κατέληξε ο δικηγόρος, αποδεικνύοντας πως η Ελένη είχε ένα μαρτυρικό θάνατο.

Την πέταξαν στη θάλασσα και μετά γύρισαν σπίτι να καθαρίσουν

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια, οι κατηγορούμενοι αφού της έδεσαν τα πόδια και την πέταξαν στα απότομα βράχια, με την άτυχη φοιτήτρια να έχει τις αισθήσεις της, οι δράστες είχαν την ψυχραιμία να γυρίσουν στο αιματοβαμμένο σπίτι, όπου έγινε το έγκλημα, και να το καθαρίσουν για να μην αφήσουν κανένα ίχνος τους.

Στον ανακριτή σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης θα βρεθούν σήμερα ενώπιο του ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ ο Αλέξης Κούγιας έχει ζητήσει να γίνει κατ' αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορούμενων. Να βρεθούν δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο για να περιγράψουν τι έγινε εκείνη τη φρικτή βραδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ