Ελεύθερος ο Ριχάρδος
Αποφυλακίστηκε ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση «λαθρεμπορίας χρυσού», ενώ αναμένεται να αποφυλακιστούν και οι οι υπόλοιποι προφυλακισθέντες.
«Είμαι 15 μέρες στην φυλακή χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου και σ’ αυτούς που μ’ αγαπάνε», δήλωσε ο ίδιος βγαίνοντας από τη φυλακή.
Το «πράσινο φως» για την ελευθερία τους έδωσε με το βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου υιοθέτησαν την πρόταση της εισαγγελέως και έκριναν ότι δεν συντρέχουν πλέον λόγοι για προσωρινή κράτηση των «οκτώ» μετά την κατάρρευση του κατηγορητηρίου που αφορούσε το βασικό αδίκημα της λαθρεμπορίας.
Στον ενεχυροδανειστή και τον φερόμενο ως υπαρχηγό του κυκλώματος επιβλήθηκε εγγυοδοσία 200.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Στους υπόλοιπους 6 επιβλήθηκαν οι ίδιοι περιοριστικοί όροι αλλά χωρίς εγγυοδοσία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία στη Ρόδο: Άλλες δύο κοπέλες έζησαν τον εφιάλτη στο σπίτι του 21χρονου
Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ποιες αιτήσεις θα επανεξεταστούν
Νεκρός ανώτατος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης σε ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο (vid)
20:55
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από επίθεση νεαρού σε ενοίκους σπιτιού στο Μπόντεν της Σουηδίας
20:48
Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου - Θάρρος, πίστη και ανθρωπιά σε έναν διχασμένο κόσμο
20:42
Πέντε συλλήψεις για τον τραυματισμό ενός βρέφους κατά την επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη
20:29