Τραγωδία δίχως τέλος: Στους 100 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι
Χωρίς τέλος η τραγωδία από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 100.
Όπως έγινε γνωστό, ένας 73χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός κατέληξε σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος υπέκυψε μετά από ισχυρό σηψαιμικό επεισόδιο ύστερα από 145 ημέρες νοσηλείας.
Χρειάστηκαν λιγότερες από 12 ώρες για να συντελεστεί μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στα ελληνικά χρονικά: ο θάνατος δεκάδων πολιτών, παιδιών, ηλικιωμένων, οικογενειών, από την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου στο Νταού Πεντέλης.
Μήνυση για τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη στο Μάτι
Σε διάστημα μιας ώρας και 40 λεπτών, οι φλόγες κατέστρεψαν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, δάσος, πριν σβήσουν στη θάλασσα, στο Κόκκινο Λιμανάκι και στην Αργυρά Ακτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία στη Ρόδο: Νέα εξέλιξη - Η μαρτυρία της μητέρας του 21χρονου κατηγορούμενου
Δολοφονία στη Ρόδο: Μαρτυρία «καίει» τους δύο κατηγορούμενους - Τι αποκαλύπτεται για τη σχέση τους
Αυτά είναι τα 10 κορυφαία βίντεο του YouTube για το 2018
Οικογενειακός γιατρός: Τι ισχύει για όσους δεν προλάβουν να κάνουν εγγραφή
Το μεγαλύτερο διαμάντι της Βόρειας Αμερικής είναι κίτρινο και πελώριο
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57
Υπάρχει αλληλοκατανόηση ανάμεσα σε Πούτιν και Γουίτκοφ αποκαλύπτει σύμβουλος του Κρεμλίνου
23:48
Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα αναχώματα Βαλομανδρίου και Ρογκίων (pics)
23:38
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι - Σχεδίασε το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο
23:29