ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Ρόδο: Αίτημα για άρση απορρήτου των τηλεφώνων των κατηγορούμενων

Δολοφονία στη Ρόδο: Αίτημα για άρση απορρήτου των τηλεφώνων των κατηγορούμενων
(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ)

«Καθαρές» ήταν οι τοξικολογικές εξετάσεις της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται τώρα να σταλούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί.

Εγκατέλειψε τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου

Πληροφορίες του ίδιου σταθμού αναφέρουν ότι η οικογένεια του 19χρονου κατηγορούμενου, αλβανικής καταγωγής, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί.

Η μητέρα του νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ μετά από τις φρικιαστικές αποκαλύψεις ενώ γείτονες και τοπική κοινωνία είναι μουδιασμένοι.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητάει ο Κούγιας

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο εκπροσωπεί την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορουμένων στην Ανακρίτρια Ρόδου.

Το εν λόγω αίτημα αφορά στις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα κινητά τηλέφωνα του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου, τις ώρες που πραγματοποιήθηκαν, τις κεραίες που ενεργοποίησαν αλλά και τους ποιους κάλεσαν από τη στιγμή που συναντήθηκαν με την Ελένη Τοπαλούδη και μέχρι τη σύλληψή τους.

Σκοπός του αιτήματος αυτού, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι ο εντοπισμός των προσώπων με τα οποία επικοινώνησαν οι κατηγορούμενοι μετά την δολοφονία της φοιτήτριας αλλά και το πού βρίσκονταν τα πρόσωπα αυτά τις ώρες αυτές.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ