Μυστήριο στα Σεπόλια: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στην άκρη του δρόμου
Κατέληξε πριν από λίγο στο Λαϊκό Νοσοκομείο ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας διερχόμενος οδηγός από την περιοχή των Σεπολίων διαπίστωσε ότι στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος χωρίς τις αισθήσεις του και τραυματισμένος ένας άνδρας.
Ειδοποίησε την άμεση δράση και το ΕΚΑΒ και όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν τραυματισμένος από μαχαίρι.
Πάνω του δεν είχε κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν ποιος είναι.
Το μαχαίρι, με ίχνη αίματος, βρέθηκε δίπλα στον άγνωστο άνδρα -κάτι που προκαλεί ερωτήματα στους αστυνομικούς.
Έργα αντιπλημμυρικής και αντιδιαβρωτικής θωράκισης στον Δήμο Σαρωνικού
23:32
Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: «Δεν ήθελα να προσβάλλω τη μνήμη της» λέει η σύντροφος του δράστη
23:21
Ιρανικά ΜΜΕ: Αναφορές για έκρηξη στην περιοχή Σιρίκ
23:18
Τι προβλέπει η συμφωνία - πλαίσιο μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου - Προειδοποιεί η Χεζμπολάχ
23:10