Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε αγοράκι 9 μηνών
Τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης καθώς ένα παιδί εννέα μόλις μηνών άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που μεταφερόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών διακομίσθη το αγοράκι σε κωματώδη κατάσταση.
Οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ όπως και έγινε. Ωστόσο, η κατάσταση του παιδιού δεν ήταν καθόλου καλή με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μικρό αγόρι – που ήταν στο σπίτι με την γιαγιά του – φαίνεται πως κατάπιε αντικείμενο με αποτέλεσμα να πνιγεί.
ΕΛΛΑΔΑ
Ακυβέρνητο καράβι στα ανοιχτά της Σκύρου μετά από μπλακ άουτ - Επιχείρηση του Λιμενικού
10:44
ΕΛΛΑΔΑ
«Καμπανάκι» επιστημόνων για τη μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Ποιοι κινδυνεύουν
10:35
ΕΛΛΑΔΑ
Επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο: Ορειβάτης προσπάθησε να ανέβει στην κορυφή και εγκλωβίστηκε
10:26
ΕΛΛΑΔΑ
Μανώλης Γιάνκος: Ο αθλητής με παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης σε γλυκό νερό, στα 90 μέτρα
10:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ