ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν έχουμε δεχτεί κανένα τηλεφώνημα»: Τι αναφέρει η αδερφή του απαχθέντα επιχειρηματία

«Δεν έχουμε δεχτεί κανένα τηλεφώνημα»: Τι αναφέρει η αδερφή του απαχθέντα επιχειρηματία
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ώρες αγωνία περνάει η οικογένεια του επιχειρηματία που έπεσε θύμα απαγωγής από αγνώστους, ενώ έχει περάσει ήδη μια μέρα και οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με το περιβάλλον του.

Μιλώντας στο Star, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδερφή του 51χρονου επιχειρηματία αναφέρει: «Δεν γνωρίζω τίποτα, μένουμε στη Ζάκυνθο τώρα 35 χρόνια, δεν έχουμε ιδέα (για το τι συνέβη). Είναι ένα υπέροχο παιδί. Εμείς είχαμε μια επικοινωνία τώρα στις γιορτές. Δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω. Μιλήσαμε τελευταία φορά την Τρίτη. Ήταν μια χαρά, μας έλεγε τα νέα του...

Ευχόμαστε να βρεθεί, να γυρίσει πίσω σώος και αβλαβής. Πέσαμε από τα σύννεφα και ο αδερφός μου ήταν πάντα τόσο χαλαρός και ήρεμος και δεν ανησυχούσε ποτέ για τίποτα.

Αν είχε κάτι που τον απασχολούσε θα το είχε μοιραστεί με την οικογένειά του. Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία.

Δεν έχουμε δεχτεί κανένα τηλεφώνημα, περιμένουμε».



Κατά τις Αρχές πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση μπορεί να είναι και η οικιακή βοηθός, η οποία ήταν παρούσα τη στιγμή που απήχθη ο 51χρονος.

Ο ίδιος έχει εταιρεία με την οποία εφοδιάζει με ποτά και τρόφιμα πλοία. Όταν κατέβηκε από το διαμέρισμά του που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην ακτή Θεμιστοκλέους και κινήθηκε προς το αυτοκίνητο του, δέχτηκε την επίθεση των δραστών. Οι εύσωμοι άνδρες τον ακινητοποίησαν και με τη βία τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Κάτοικος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές Aρχές.

Το θύμα που είναι πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι είχε γίνει στόχος παρακολούθησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί οι δράστες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις ενέργειες τους, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί για τις κινήσεις του και να φέρουν εις πέρας σε μικρό χρονικό διάστημα την αποστολή τους.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αρπαγή του επιχειρηματία, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επιχειρηματία και τη σύλληψη των δραστών.

Ωστόσο μέχρι στιγμής κανένα από τα μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία δεν έχει γίνει αποδέκτης κάποιου αιτήματος των δραστών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για απαγωγή με αντίτιμο τα λύτρα ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ