ΕΛΛΑΔΑ

«Συναγερμός» στην Κρήτη μετά την εξαφάνιση δύο ανθρώπων

«Συναγερμός» στην Κρήτη μετά την εξαφάνιση δύο ανθρώπων
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις Αρχές του Ρεθύμνου και των Χανίων, μετά την εξαφάνιση ενός 35χρονου και μίας 76χρονης αντίστοιχα.

Μάλιστα η «Γραμμή Ζωής» έχει προχωρήσει στη δημοσιοποίηση αγγελιών για την εξαφάνιση των δύο ανθρώπων, ζητώντας τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο cretapost.gr, η 76χρονη Ευαγγελία Λυτινάκη φέρεται να εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου από τα Χανιά όπου ζει και δραστηριοποιείται. Την ημέρα εκείνη, η ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο, ωστόσο έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η 76χρονη γυναίκα έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60 μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε φαρδύ τζιν παντελόνι, μπορντό μπλούζα, σκούρα μπλε ζακέτα και σκούφο.

kriti exafanisi

Ο 35χρονος ναυαγοσώστης δεν επέστρεψε στο Ρέθυμνο

Στο μεταξύ, από τα τέλη Νοεμβρίου έχουν χαθεί τα ίχνη του 35χρονου Στέφανου Αγρυμάκη, από το Ρέθυμνο, ο οποίος εργάζεται ως ναυαγοσώστης. Το χρονικό διάστημα από 20 έως 25 Νοεμβρίου ο Αγρυμάκης είχε ταξιδέψει από την Κρήτη στην Αθήνα και ο τελευταίος που τον είχε δει ήταν συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο ο ίδιος ο 35χρονος είχε αναφέρει ότι θα επέστρεφε στο Ρέθυμνο στις αρχές Δεκεμβρίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν συνέβη, με την οικογένειά του να ανησυχεί για την τύχη του.

kriti exafanisi2

Ο Στέφανος Αγρυμάκης είναι ψηλός 1,80 μ., αδύνατος και έχει γαλαζοπράσινα μάτια. Χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι φέρει τατουάζ στο μπράτσο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ