ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Συνελήφθη ο 35χρονος που φέρεται να απήγαγε την ανήλικη

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Συνελήφθη ο 35χρονος που φέρεται να απήγαγε την ανήλικη
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης που πέθανε στο τροχαίο δυστύχημα στο Καλό Νερό πριν λίγες ημέρες.

Ο 35χρονος αλλοδαπός νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο και βάσει του εντάλματος σύλληψης του ανακριτή, συνελήφθη αμέσως.

Σύμφωνα με το tempo24.news, θα οδηγηθεί στον ανακριτή της Κυπαρισσίας.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

«Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κυπαρισσίας, για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών από την οποία επήλθε θάνατος καθώς και αρπαγή ανηλίκου, που δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος από κοινού».

Δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και μία 13χρονη, καθώς και ένας 23χρονος ήταν τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 28 Δεκεμβρίου στον κόμβο του Καλού Νερού, κοντά στην Κυπαρισσία.

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος και επέβαιναν ο 23χρονος, η 18χρονη, ο 14χρονος και η 13χρονη συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος είναι πατέρας της 13χρονης και ακολουθούσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα. Στη συνέχεια το πρώτο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ