Νέα έρευνα στο σπίτι του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη
Σε νέα κατ΄ οίκον έρευνα στο σπίτι του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη (03/01), σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι εισαγγελείς.
Λίγες ημέρες μετά την ποινική του δίωξη για δωροδοκία και την ανάκληση της απόφασης για υπαγωγή του σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του κ. Μανιαδάκη αναζητώντας στοιχεία που να σχετίζονται με τις υπό διερεύνηση δωροδοκίες της Novartis.
Ήδη το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στο διάστημα της ασκηθείσας ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Μανιαδάκη διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια κ. Μποζνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής δήλωσε μέσω του συνηγόρου του στη δικαστική λειτουργό ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα είναι στη διάθεση των ανακριτικών Αρχών.
Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες κοντά στη Μάλαγα, στα νότια της Ισπανίας (pics)
16:50
Ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος ασκήθηκε στον τράπερ που συνελήφθη χθες στην Γλυφάδα
16:39
Αγρότες: Ανοιχτά διόδια, κλειστοί δρόμοι και προειδοποίηση για γενικό αποκλεισμό (pics&vids)
16:30
Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός
16:25