Πρόκληση του Ρουβίκωνα με «φόντο» τη βόλτα Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας
Προκλήσεων συνέχεια από τα μέλη του Ρουβικώνα μετά την αποκάλυψη του CNN Greece ότι ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με βασικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας.
Ηγετικό στέλεχος του Ρουβικώνα ανέβασε στην προσωπική του σελίδα τη φωτογραφία και έγραψε: «Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς».
Όπως έγραψε από χθες το CNN Greece, με ένα από τα πιο βασικά μέλη του Ρουβίκωνα, το οποίο ανήκει στον ιδρυτικό πυρήνα της αναρχικής ομάδας, έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας και τον απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός.
Το μέλος του Ρουβίκωνα που είναι μαζί με τον Κουφοντίνα έχει πάρει μέρος σε πολλές από τις καταδρομικές επιθέσεις της ομάδας, ενώ θεωρείται και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα.

Πάντως, αυτή η βόλτα στο Σύνταγμα δεν ήταν η πρώτη φορά που η αναρχική ομάδα έδειξε το πόσο κοντά βρίσκεται με το «πιστόλι» της 17 Νοέμβρη.
Την πρώτη φορά που ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού, έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα τον περίμεναν μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία όχι μόνο τον συνόδευσαν μέχρι το σπίτι του στο Βαρνάβα Αττικής, αλλά έμειναν μαζί του και όλοι μαζί, σαν μια καλή παρέα, επισκέφτηκαν την επόμενη μέρα ταβέρνα στην περιοχή.
Επίσης, η αναρχική ομάδα είχε πάρει θέση πάρα πολλές φορές υπέρ του να δοθεί άδεια στο Δημήτρη Κουφοντίνα.
Γερμανία: Νεκροί δύο 18χρονοι από ρίψεις πυροτεχνημάτων - Δεκάδες τραυματίες στα νοσοκομεία
08:20
Κανιβαλισμός πριν από 45.000 χρόνια: Τι δείχνουν τα ευρήματα από σπήλαιο στο Βέλγιο
08:10
Βρετανία: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταναστών που έφτασαν στη χώρα μέσω της Μάγχης
08:00
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50