ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Μαυρίκου: Οι πρώτες λεπτομέρειες για όσα βίωσε

Απαγωγή Μαυρίκου: Οι πρώτες λεπτομέρειες για όσα βίωσε
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τις πρώτες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν από τη στιγμή που η ομάδα των τεσσάρων αντρών τον άρπαξε από το σπίτι του μέχρι και τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος περιέγραψε στους αστυνομικούς ο Νίκος Μαυρίκος.

Όπως είπε, οι δράστες τον άφησαν σε κάποια περιοχή της Αττικής, που δεν μπορεί, όμως, να προσδιορίσει και εκείνος επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του με ταξί. Όπως είπε, η διαδρομή διήρκησε περίπου 30-45 λεπτά.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας υποστήριξε ότι οι δράστες φορούσαν κουκούλες, ότι τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στα χέρια και ότι του ζήτησαν χρήματα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πράγματι είχε σημάδια στα χέρια, ενώ σε ερώτησή τους αν τελικά έδωσε χρήματα για να αφεθεί ελεύθερος, ο ίδιος τους είπε ότι δεν έδωσε χρήματα για να απελευθερωθεί.

Επίσης, υποστήριξε ότι του έδωσαν να φορέσει άλλα ρούχα, τα οποία, όμως, όταν έφτασε στο σπίτι του, χθες, Πέμπτη, τα έβγαλε και τα πέταξε.

Μέχρι στιγμής ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δεν μπορεί να προσδιορίσει πού τον κρατούσαν, ενώ λέει πως δεν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες για τις συνομιλίες του με τους δράστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ