Τραγωδία στην Ακρόπολη: Άνδρας έπεσε στο κενό
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πυροσβεστική, μετά την πτώση ενός άνδρα από μεγάλο ύψος της Ακρόπολης στο κενό.
Ειδικότερα, στις 15:15, ο άνδρας έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 20 μέτρων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, περίπου 40 ετών, φέρεται να πήδηξε από την άκρη του τείχους που βλέπει προς το θέατρο του Διονύσου, βάζοντας τέλος στη ζωή του, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά τα αίτια της πτώσης.
Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι παρέδωσαν τον αυτόχειρα στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στρατηγική σύμπλευση Ελλάδας - ΗΠΑ: Τα ισχυρά μηνύματα από το ραντεβού Γεραπετρίτη - Ρούμπιο κα ο διάλογος με ορίζοντα την Αθήνα
07:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Warner Bros «περνά» στην Paramount: Η Netflix αποσύρθηκε από την «μάχη» για την εξαγορά
07:26
ΚΟΣΜΟΣ
Το Πακιστάν κήρυξε ανοιχτό πόλεμο κατά των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν: Βομβαρδισμοί στην Καμπούλ, πάνω από 130 νεκροί (vids)
07:15
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Χρήστος Μεγάλου: Προς ισχυρό πρώτο 3μηνο η Πειραιώς - Σε περιβάλλον ομαλοποίησης επιτοκίων το 2026
07:05
ΕΛΛΑΔΑ