ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κερατέα: Βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη – Αγωνία για την τύχη δύο ακόμη ατόμων

Τραγωδία στην Κερατέα: Βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη – Αγωνία για την τύχη δύο ακόμη ατόμων
EUROKINISSI

Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα σε ρέμα στην περιοχή Οβριόκαστρο Κερατέας, το απόγευμα του Σαββάτου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ακόμη ζευγαριού, καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και οι τρεις επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο.

Η εξαφάνιση των τριών καταγγέλθηκε σήμερα, ενώ είναι πολύ πιθανό το αυτοκίνητο με τα τρία άτομα να είχε παρασυρθεί από όγκους νερού την Πέμπτη.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΜΑΚ που προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν η αιτία ήταν η εκτροπή του οχήματος από ένα γεφυράκι που υπάρχει στην περιοχή ή η ισχυρή νεροποντή.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πνιγμένη στα πίσω καθίσματα του Ι.Χ. αυτοκινήτου, στην κοίτη του ρέματος στο Οβριόκαστρο, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της 67 ετών και ένας γείτονας 64 ετών, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ζευγάρι είχε φύγει προχτές από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με το γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και σήμερα το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει το αυτοκίνητο να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν το δρόμο χτες, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Οι δύο άνδρες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ