Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκρός εντοπίστηκε ένας από τους αγνοούμενους

Νεκρός ανασύρθηκε ένας από τους αγνοούμενους άνδρες στην Κερατέα, αυξάνοντας τον δραματικό απολογισμό της κακοκαιρίας «Σοφία» σε δύο και εντείνοντας την αγωνία για την τύχη του τρίτου ανθρώπου που αγνοείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε ρεματιά στην περιοχή Ελαιοχώρι Κερατέας.

Σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου, πνιγμένη μια ηλικιωμένη γυναίκα, στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει την Παρασκευή από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και το πρωί του Σαββάτου, ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αγνοούμενου συνεχίζονται.

 

Διαβάστε επίσης