ΕΛΛΑΔΑ

Στη ΜΕΘ παραμένουν τα δίδυμα μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Στη ΜΕΘ παραμένουν τα δίδυμα μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύονται πεντάχρονα δίδυμα, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειάς τους στην Καλλιθέα.

Τη φωτιά, που τύλιξε στις φλόγες το σαλόνι και την κουζίνα του διαμερίσματος, αντελήφθησαν γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, τα οποία και βρίσκονταν μόνα τους στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Τα παιδιά διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού», σε καλή γενική κατάσταση χωρίς εμφανή εξωτερικά εγκαύματα, είχαν υποστεί όμως εισπνευστικό έγκαυμα. Οι θεράποντες γιατροί έκριναν απαραίτητη την ενδοτραχειακή διασωλήνωση και το μηχανικό τους αερισμό.

Τα παιδιά παραμένουν νοσηλευόμενα διασωληνωμένα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, από χθες, Τρίτη (08/01/2019), στις 14:00 και η κατάστασή τους εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη, σύμφωνα με τους γιατρούς.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ