Αποκλειστικό: Το «πλούσιο» παρελθόν του κακοποιού που έπεσε νεκρός στην Κηφισιά

Σεσημασμένος άλλες τέσσερις φορές για επιθέσεις και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων αποκαλύφθηκε ότι ηταν ο κακοποιός που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικού σε αιματηρή συμπλοκή στην Κάτω Κηφισιά.
Όπως αποκαλύπτει το CNN Greece, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας με τον ίδιο τρόπο εμφανιζόμενος ως εφοριακός είχε εξαπατήσει και είχε αρπάξει χρήματα από τέσσερις ηλικιωμένους στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια.
Χρησιμοποιούσε πάντα την ίδια δικαιολογία και έπειθε τους ηλικιωμένους ότι μπορούσαν να πάρουν επιστροφή φόρου εάν του έδιναν τη σύνταξή τους.
Την ίδια ώρα, ο εισαγγελικός λειτουργός άφησε ελεύθερο χτες τον αστυνομικό που συνεπλάκη με τους κακοποιούς, χωρίς να του ασκήσει δίωξη ενώ ζήτησε την συνέχιση της προανάκρισης.
Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον συνεργό του νεκρού κακοποιού, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές.
Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απάτη σε ηλικιωμένους.







Julien Royer: Οπτική τελειότητα και βιωσιμότητα είναι έννοιες αντίθετες στη γαστρονομία
08:30
Στην τελική φάση ο σχεδιασμός για τη μείωση της διδακτέας ύλης σε δημοτικό και γυμνάσιο
08:19
Κίνα: Μέγιστο επίπεδο συναγερμού στο Χονγκ Κονγκ λόγω του τυφώνα Ουίφα
08:10
Η συναρπαστική επιστήμη του πόνου – Γιατί ο καθένας τον αισθάνεται διαφορετικά
08:00