ΕΛΛΑΔΑ

Θέμος Αναστασιάδης: Πού και πότε θα τελεστεί η κηδεία του

Θέμος Αναστασιάδης: Πού και πότε θα τελεστεί η κηδεία του
EUROKINISSI

Tο τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη θα πουν οικογένεια, φίλοι και συγγενείς την Κυριακή.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Θέμο Αναστασιάδη θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής 27 Ιανουαρίου.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Πρώτου Θέματος» Θέμος Αναστασιάδης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών το βράδυ της Τρίτης (22/1), ύστερα από πολύμηνη άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ποιος ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης

Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιανουαρίου 1958.

Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Ο Θέμος Αναστασιάδης και η αιρετική «Μαύρη Τρύπα» που άφησε ιστορία

Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή του «ΟΛΑ» στον ALPHA, η οποία «μετακόμισε» στον ΑΝΤ1 από τo μέσο του 2006. Σε αυτήν παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Θέμος Αναστασιάδης έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, γι’ αυτό και ζούσε μόνιμα στην Ελβετία. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί η υγεία του, με αποτέλεσμα να διακόψει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα.

Το «τελευταίο αντίο» του Πρώτου Θέματος στον εκδότη

Ήταν παντρεμένος με τη Βασιλική Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Η γενναία «μάχη» του με τον καρκίνο

Δείτε την τελευταία του εκπομπή τον Απρίλιο του 2017, σύμφωνα με τον ANT1:

Η ανατρεπτική εκπομπή «ΟΛΑ»

Αυτή ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εκπομπή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ