ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των κατηγορουμένων

Δολοφονία Τοπαλούδη: Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των κατηγορουμένων

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ, παράλληλα, δημοσιεύονται λεπτομέρειες για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ. 

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο Star, περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με τον 19χρονο κατηγορούμενο και για τις δύο υποθέσεις, τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε 19χρονο την 1η Δεκεμβρίου. Δήλωσε πως η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική».

Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος τσακώθηκε και με κάποιον.

Τοπαλούδη: «Φως» στο μυστηριώδες τηλεφώνημα - Γι΄ αυτό κάλεσε τον πατέρα του δολοφόνου της

Λίγη ώρα μετά απ’ αυτό το περιστατικό, ο 19χρονος κατηγορείται πως παρέσυρε μαζί με έναν 23χρονο Ρομά την 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες και τη βίασαν.

Το Star δημοσιεύει τα όσα ισχυρίστηκε ο 23χρονος Ρομά όταν συνελήφθη από τις Αρχές για τον βιασμό.

Ο άντρας περιέγραψε πώς μαζί με τον 19χρονο παρέσυραν τη νεαρή σε μία παραλία. Η 19χρονη τους παρακαλούσε να την αφήσουν να φύγει, ο συνεργός του, όμως, όπως είπε, ξεκίνησε να τη χτυπά στο πρόσωπο με σφαλιάρες και στη συνέχεια τη βίασαν.



Η έρευνα για τη δράση των αντρών συνεχίζεται με τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις από τους κατηγορουμένους αλλά και μάρτυρες. Είναι τουλάχιστον δύο οι κοπέλες που έχουν καταγγείλει πως ο 19χρονος της κακοποιούσε.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές επιχειρούν να «ξεκλειδώσουν» τα laptop των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, χωρίς να τα έχουν καταφέρει ακόμη.

Η εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί είναι πως είναι κρυπτογραφημένα. Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρ. Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια δήλωσε στο ίδιο μέσο πως «Δεν μπορεί να ανοίξει ένα laptop αν είναι κρυπτογραφημένο. Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το ανοίξει αν έχει γίνει κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ