ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στην Καλαμάτα με τρεις νεκρούς: «Είδα με τα μάτια μου μια γυναίκα με καμένα χέρια»

Έκρηξη στην Καλαμάτα με τρεις νεκρούς: «Είδα με τα μάτια μου μια γυναίκα με καμένα χέρια»
CNN Greece/Μαλαπέτσας Γιάννης

Τραγωδία σημειώθηκε απόψε το βράδυ στην Καλαμάτα, σε μια ταβέρνα στην Παραλία, από έκρηξη φιάλης προπανίου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα.

Όπως περιγράφει στο CNN Greece ο δημοσιογράφος του kalamatatimes.gr, Μαλαπέτσας Γιάννης, η πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 9 το βράδυ στην κουζίνα του εστιατορίου την ώρα που προσπαθούσαν να αλλάξουν την φιάλη.

«Είδα με τα μάτια μου μια γυναίκα με καμένα χέρια. Από την έκρηξη κινδύνεψαν και θαμώνες του καταστήματος», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του CNN Greece, τα θύματα είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Στο σημείο βρέθηκαν και οχήματα του ΕΚΑΒ για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να καεί όλο το κατάστημα αλλά ευτυχώς, λόγω της άμεσης παρέμβασης της Πυροσβεστικής, οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν σε διπλανά σπίτια και καταστήματα.

Στο σημείο έσπευσαν 8 Πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο τρομοκρατήθηκε από το περιστατικό, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και βγήκαν στους δρόμους από τον φόβο, σημειώνει ο κ. Μαλαπέτσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ