Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρό 5χρονο κοριτσάκι
Μια τραγωδία εξελίσσεται στην Κρήτη τα τελευταία 24ωρα, καθώς ένα πεντάχρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Η 5χρονη είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό, και οι γονείς της αποφάσισαν να την πάνε στα επείγοντα του ΠΑΓΝΗ.
Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του παιδιού στην Παιδιατρική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η κατάσταση της υγείας της 5χρονης δεν εμφάνιζε βελτίωση.
Έτσι, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων αλλά τελικώς κατέληξε.
«Φως» στην αιτία του θανάτου του αναμένεται να ρίξουν οι εργαστηριακές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ανανέωση και διεύρυνση της συνεργασίας Johnson & Johnson Innovative Medicine με τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ για την ενίσχυση της πρόσβασης των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες
11:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλεύρης για τραγωδία στη Χίο: «Να δώσουμε μάχη απέναντι στους δολοφόνους διακινητές»
11:36
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Πέραμος: Μαφιόζικη εκτέλεση «δείχνουν» τα στοιχεία - Εξετάζεται αν οι δράστες έψαχναν πληροφορίες από τον 27χρονο
11:29
ΕΛΛΑΔΑ
Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα για τους ανήλικούς στα social media - Γιατί άλλαξε «ρότα» η Ελλάδα
11:24
ΑΝΑΠΤΥΞΗ