ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Οι διάλογοι των ληστών του σούπερ μάρκετ των Βριλισσίων μετά την αιματηρή συμπλοκή

Αποκλειστικό: Οι διάλογοι των ληστών του σούπερ μάρκετ των Βριλισσίων μετά την αιματηρή συμπλοκή
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Έναν ασφυκτικό κλοιό, που θα οδηγούσε αναπόφευκτα στη σύλληψή τους, είχαν στήσει οι αστυνομικοί που είχαν βάλει στο «μικροσκόπιο» τη συμμορία των ληστών, η οποία «χτύπησε» το σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. Ένας από τους ληστές, γνωστός και με το ψευδώνυμο «ο κοντός» είχε τραυματιστεί στο σούπερ μάρκετ μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως αποδείχτηκε, οι κακοποιοί εμφανίζονταν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά που προχωρούσαν σε μια ληστεία, με στόχο να προκαλούν σύγχυση στις Αρχές.

Το CNN Greece φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις συνομιλίες των υπόλοιπων μελών της σπείρας, όταν έμαθαν για τον τραυματισμό του συνεργού της στα Βριλήσσια στο σούπερ μάρκετ.

Ένας από αυτούς επικοινωνεί με μια γυναικά και οι δυο τους προσπαθούν να βρουν τρόπο να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και το όνομα του τραυματία ληστή, ώστε να είναι σίγουροι ότι πρόκειται για τον δικό τους συνεργό.

Κατηγορούμενος: Έλα
Άγνωστη: Έλα, δεν το σηκώνει αυτή.
Κατηγορούμενος: Ναι, ε;
Άγνωστη: Ναι
Κατηγορούμενος: Πώς θα το μάθουμε τώρα;
Άγνωστη: Αν μου πεις όνομα θα πάρω εγώ τηλέφωνο.
Κατηγορούμενος: Ε, ναι Χρήστος Β... Αλλά δεν θα σου πουν βρε Ευγενία, δεν θα σου πουν.
Άγνωστη: Θα πω ότι και καλά είμαι η γυναικά του και δεν έχει έρθει σπίτι και ανησυχώ αυτό θα πω...
Κατηγορούμενος: Δεν ξέρω ρε Ευγενία δε ξέρω... Μάλλον με δικηγόρο πρέπει να μιλήσουμε
Άγνωστη: Αυτό ναι σίγουρα... πες μου κάτι αυτός, πήγε στο σουπερ μαρκετ;
Κατηγορούμενος: Ναι, ναι το γράφει και στο ιντερνέτ στα Βριλήσσια παίξανε πιστολιές με τους μπάτσους και τον τραυμάτισαν είναι στο ΚΑΤ. Θα ανοίξει το στόμα του τώρα… Ξεσπιτώθηκαν καθαρίσαμε λίγο το σπίτι μήπως μπουν μέσα και έφυγα ...

Τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφού έχουν μάθει για τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό του συνεργού τους, προσπαθούν να φύγουν από τα σπίτια τους.

Καθαρίζουν, μάλιστα, για να μην αφήσουν πίσω τους στοιχεία ενώ πιστεύουν ότι ο τραυματίας ληστής είχε δωσει τα ονόματα τους στις Αρχές.

Χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζουν όμως ότι είχε μεταφερθεί στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Κατηγορούμενος: Φίλε πάθαμε ζημιά πιάσανε το «Κοντό»...
Άγνωστος: Ποιον;
Κατηγορούμενος: Και τα έχει ξεράσει όλα. Έφυγα πήρα το αμάξι και έφυγα .. Τον «Κοντό» που έπαιρνα μαζί μου στις δουλειές
Άγνωστος: Ναι, ναι, ναι
Κατηγορούμενος: Τον πήραν στα Βριλήσσια σε ένα σούπερ μάρκετ. Έπαιξε πιστολιές με τους μπάτσους τον έχουνε χτυπήσει και είναι στο ΚΑΤ και τα έχει ξεράσει όλα. Και πήρα το κορίτσι και έφυγα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ