Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες Νικολόπουλου
Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
Η αστυνομία διαβίβασε στον κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να καταγγέλλει τον κ. Καμμένο για πιέσεις και εκβιασμούς, με στόχο να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ, ώστε να μη χαθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του επικαλείται γραπτά μηνύματα που ισχυρίζεται πως έλαβε σήμερα στο κινητό τηλέφωνό του από τον κ. Καμμένο, που φέρεται να τον εκβιάζει συνδέοντάς τον με ιστοσελίδες, για τις οποίες αναφέρει πως «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις».
Επίσης, κατά τον μηνυτή, ο κ. Καμμένος του ανέφερε ότι «θα τα πούμε το απόγευμα», εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48
Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 13χρονο που γρονθοκόπησε συμμαθητή του - Συνελήφθη και η μητέρα του
09:46
Ισραήλ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο στη Χάιφα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (vid)
09:40