Ξυλοδαρμός Τζήλου: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 28χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση
Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε από την Α' τακτική ανακρίτρια Λάρισας, ο 28χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου τον Δεκέμβριο του 2018.
Ο 28χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και βρέθηκε χθες ενώπιον της ανακρίτριας στη Λάρισα, θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα, όποτε και αναμένεται να απολογηθεί.
Ο 28χρονος Χ.Π είχε εμφανιστεί και παραδοθεί, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, στους αστυνομικούς της αθλητικής βίας.
Παραδόθηκε ένας 28χρονος για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου στη Λάρισα
Καιρός: Έρχεται νέα ψυχρή «εισβολή» - Χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αττική
Τραγικό τέλος στην αναζήτηση 83χρονου στο Ηράκλειο
Το δεύτερο άτομο που αναζητείται παραμένει ασύλληπτο και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 42χρονο, γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ. για ληστείες, κλοπές, ενώ είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί οι Αμερικανοί ήθελαν να ανατινάξουν τη Σελήνη; Το Project A119 δεν ήταν χολιγουντιανό σενάριο
Εκκενώνονται χωριά στο Λίβανο, προελαύνει ο ισραηλινός στρατός - Με «πόλεμο μέχρις εσχάτων» απειλεί η Χεζμπολάχ
13:45
Λαβρόφ: Kανένα στοιχείο ότι το Ιράν σχεδίαζε να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα
13:43
«Ναι» από Στάρμερ σε «περιορισμένη χρήση βρετανικών βάσεων με αμυντικό σκοπό» - Τι είπε για το drone
13:42
ΠΑΣΟΚ: Ναι στην στήριξη του Κυπριακού λαού, μακριά από κάθε εμπλοκή στον πόλεμο
13:36