ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Από ανακοπή καρδιάς πέθανε ο 48χρονος και όχι από τα τραύματα του γιου του

Θεσσαλονίκη: Από ανακοπή καρδιάς πέθανε ο 48χρονος και όχι από τα τραύματα του γιου του
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Από ανακοπή καρδιάς φέρεται να προήλθε ο θάνατος του 48χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, που βρέθηκε νεκρός με θλαστικά τραύματα και κάταγμα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Κατά τη νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι τα τραύματα δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούν τον θάνατο του άντρα.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 29χρονος γιος του θύματος και εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην έβδομη τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην ανακρίτρια ,ενώπιον της οποίας ο νεαρός κατηγορούμενος θα λογοδοτήσει την Τετάρτη, μετά τη νόμιμη προθεσμία που έλαβε το προηγούμενο 24ωρο.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι συνεπλάκη με τον πατέρα του, ύστερα από μεταξύ τους καβγά που προηγήθηκε. Το επεισόδιο συνέβη το περασμένο Σάββατο, ενώ στα χέρια του 20χρονου βρέθηκαν εκδορές.

Το θύμα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έφερε θλαστικά τραύματα και κάταγμα ρινός.

Διαβάστε επίσης:

Νεογέννητο σοκάρει μητέρα και νοσοκόμες (pics)
Κρήτη: Νεκροί βρέθηκαν και οι τέσσερις αγνοούμενοι
Τραγωδία στη Βοιωτία: Νεκρά δύο παιδιά από πνιγμό

Τι δήλωσε ο 20χρονος

«Έφυγα από το μαγαζί γιατί δεν ήθελα να συνεχιστεί ο καβγάς. Με ακολούθησε και μου επιτέθηκε αυτός πρώτος. Άρχισε να με χτυπά. Προσπάθησα να αμυνθώ, ανταπέδωσα τα χτυπήματα και ξαφνικά ο πατέρας μου βρέθηκε στην άσφαλτο να αιμορραγεί» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, ο 20χρονος κατηγορούμενος.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή που είδε να κείτεται νεκρός στην άσφαλτο ο 48χρονος άντρας, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν και αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για το συμβάν.



«Ο ένας έφυγε, ο άλλος ήταν ξαπλωμένος κάτω. Πήρα το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασαν εκεί ο άνθρωπος είχε πεθάνει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και είπε πως «ο γιος ήρθε μετά, αφού ήρθε το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και ο κόσμος» και «η Αστυνομία δεν τον άφησε να πλησιάσει τον πατέρα του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ