ΕΛΛΑΔΑ

Μαφία των φυλακών: Οι κωδικοί για το συμβόλαιο θανάτου των 30.000 ευρώ - Ο «ψήστης» και τα «δάχτυλα»

Μαφία των φυλακών: Οι κωδικοί για το συμβόλαιο θανάτου των 30.000 ευρώ - Ο «ψήστης» και τα «δάχτυλα»
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Σε έναν από τους πιο σκληρούς ληστές που συνελήφθη πρόσφατα και ήταν συνεργός με τον ληστή των σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, είχε απευθυνθεί ο Αλβανός εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών για να βρει πληρωμένο εκτελεστή για συμβόλαιο θανάτου που είχε αναλάβει.

Ο συγκεκριμένος ληστής που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ακόμα και για απαγωγές «αστραπή» βρίσκεται προφυλακισμένος στο Δομοκό και σύμφωνα με καταγεγραμμένες συνομιλίες από τη έρευνα της αντιτρομοκρατικής, προέκυψε ότι μέσω ενός Βούλγαρου, επίσης έγκλειστου, επικοινώνησε μαζί τους ο εγκέφαλος της μαφίας του Κορυδαλλού και φέρεται να είπε:

«…Φίλε άκου έχω ξεμείνει από "δάχτυλα" και θέλω έναν καλό "ψήστη" για ένα "πακιστανικό κοτόπουλο" θα πάρει 30.000 και άμα είναι καλός θα κάνουμε δουλειές γιατί έχω πολλά "κοτόπουλα". Επείγει όμως φίλε...».

Η κωδική ονομασία «ψήστης» σημαίνει εκτελεστής ενώ με τη φράση «πακιστανικό κοτόπουλο» εννοούσαν το θύμα της δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται η «σούπερ χιονισμένη σελήνη»: Αντίστροφη μέτρηση για το εντυπωσιακό φαινόμενο
«Το αεροπλάνο πετούσε ενώ οι επιβάτες ήταν νεκροί»: Νέα θεωρία για την μοιραία πτήση MH370
Ευρωεκλογές: Νέα δημοσκόπηση δίνει 36% στη ΝΔ, 24,7% στον ΣΥΡΙΖΑ

Όταν ο Αλβανός εκτελεστής βρέθηκε τότε πήρε τις τελευταίες οδηγίες από τον Αλβανό εγκέφαλο και συγκεκριμένα του είπε ότι έπρεπε να πάει στην Άμφισσα όπου θα έβρισκε ένα φάκελο με ότι θα χρειαζόταν.

«...Όταν είσαι έτοιμος θα πρέπει να πας στην Άμφισσα. Εκεί να σου πω που θα βρεις ένα φάκελο με τις οδηγίες, τα στοιχεία του στόχου και ένα καινούργιο "σιδερικό". Στο φάκελο θα είναι και τα λεφτά σου. Μια με το σιδερικό στο κεφάλι από το "κοτόπουλο" και μετά πετάς το σιδερικό στη θάλασσα».

Η αντιτρομοκρατική απέτρεψε την τελευταία στιγμή τη δολοφονία καθώς εντόπισε τον Αλβανό την ώρα που πήρε το καράβι για τη Χίο με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν στο νησί.

Όταν έκαναν την επέμβαση, ο Αλβανός είχε στη βαλίτσα ηρωίνη ενώ στο σπίτι του στην Αθήνα βρέθηκαν 23.000 ευρώ και περίπου 13.000 πλαστά χαρτονομίσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ