ΕΛΛΑΔΑ

Αποδοκίμασαν τον Τζανακόπουλο σε εκδήλωση στην Κατερίνη

Αποδοκίμασαν τον Τζανακόπουλο σε εκδήλωση στην Κατερίνη
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα, προδότες είστε ρε, προδότες», φώναξε μία νεαρή γυναίκα απευθυνόμενη στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κυβερνητικού εκπροσώπου αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην Κατερίνη.

Η νεαρή γυναίκα, μετά την φραστική επίθεση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δέχτηκε τις αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και απομακρύνθηκε από τον χώρο της εκδήλωσης.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διατήρησε την ψυχραιμία του και είπε μόνο ότι είναι «τίτλος τιμής» να δέχεται τέτοιες επιθέσεις από «ακραίους».

Την ίδια στιγμή, έξω από την αίθουσα που λάμβανε χώρα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου 200 άτομα του ακροδεξιού χώρου, πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, αποκάλεσε «φασισταριό» όσους διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών έξω από το Επιμελητήριο.

Οι αστυνομικές αρχές, προχώρησαν σε δέκα προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, η οποία αφορά εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ