Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 10.
Συγκεκριμένα, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Κεφαλλονιά και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.
To πρωί δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο από Βόλο για Σποράδες. Κλειστές παραμένουν και οι γραμμές Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Χρηματικά ποσά μέσω IRIS: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ - Τι ισχύει για το χαρτζιλίκι
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
02:00
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Έως πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
01:00
Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα μέσω ΑΣΕΠ
00:30