ΕΛΛΑΔΑ

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Πόρτο Ράφτη

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Πόρτο Ράφτη
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την εμφάνισή της έκανε και πάλι τη νύχτα η σπείρα των κακοποιών που χτυπά ΑΤΜ, χτυπώντας αυτή τη φορά στο Πόρτο Ράφτη.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, τοποθέτησαν μικρό ισχύος μηχανισμό σε ΑΤΜ και αφού ανατίναξαν την πρόσοψη, κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για την ίδια ομάδα που δρα κυρίως στο Πόρτο Ράφτη και τη Λεωφόρο Βάρης και μάλιστα έχει καταφέρει να κάνει μέχρι στιγμής τέσσερα χτυπήματα.

Άγνωστος παραμένει ο τρόπος που πήγαν και ο τρόπος που έφυγαν από το σημείο, ενώ προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αυξημένες περιπολίες ή ένα οργανωμένο σχέδιο σύλληψης των κακοποιών, που έχουν βάλει – όπως φαίνεται – στο στόχαστρό τους τα ΑΤΜ στην περιοχή.

Όπως, πάντως, έχει φανεί και στο παρελθόν, οι δράστες αδιαφορούν για το γεγονός ότι τα ΑΜΤ βρίσκονται σε πολυσύχναστα σημεία, αλλά και για τον οποιονδήποτε τραυματισμό μπορεί να προκληθεί σε ανυποψίαστο διερχόμενο πολίτη την ώρα της έκρηξης.

Πολλές φορές κυκλώματα ασφαλείας έχουν καταγράψει ανυποψίαστους οδηγούς να περνούν μπροστά από ΑΤΜ δευτερόλεπτα πριν από κάποια έκρηξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ