ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στραγγάλισε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά του

Κρήτη: Στραγγάλισε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά του
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους, ηλικίας μόλις 18 και 6 μηνών, φέρεται να στραγγάλισε ένας 36χρονος την εν διαστάσει σύζυγό του, μέσα στο σπίτι της μητέρας της, στη Σητεία.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας εικάζεται ότι επήλθε μετά από καβγά που φέρεται να είχε με τον, εν διαστάσει, σύζυγό της, 36 ετών. Ο ίδιος συνελήφθη, κρατείται και, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει. Ωστόσο η Αστυνομία διερευνά υπό ποιες συνθήκες έφτασε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του φερόμενου ως δράστη έχει σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Γνωρίζοντες κάνουν μάλιστα λόγο για μία διαταραγμένη σχέση με πολλά ξεσπάσματα.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr η 32χρονη στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύζυγό της μέσα στο σπίτι της μητέρα της, όπου έμενε μαζί με τα παιδιά της από τα Χριστούγεννα και έπειτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά, 18 και 6 μηνών, είχε πολλές εντάσεις στη σχέση του.

Άλλος ένας καβγάς ήταν και ο σημερινός που κορυφώθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το neakriti, φέρεται μάλιστα να προχώρησε σ’ αυτή την πράξη μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών, τα οποία φέρονται να ήταν και οι μοναδικοί μάρτυρες.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδερφός της ο οποίος πλησιάζοντας στο σπίτι, άκουσε τα μικρά παιδιά να κλαίνε. Η μητέρα της 32χρονης ήταν εκτός σπιτιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές από τις οποίες συνελήφθη για το έγκλημα. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας, ενώ στο σπίτι φτάνει και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας. Από το πόρισμά του θα βγουν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Οι καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν ξεκινήσει στο Α.Τ. της Σητείας.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν. Από αυτόν το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ