ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: Δεν χτύπησα τον Λαζόπουλο, καταστρέφει ανθρώπους

Κούγιας: Δεν χτύπησα τον Λαζόπουλο, καταστρέφει ανθρώπους
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τη δική του εξήγηση για το επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τον Λάκη Λαζόπουλο σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός ποινικολόγος, όπως υποστήριξε, δεν συνηθίζει να καταφεύγει στη Δικαιοσύνη για να λύνει τις όποιες διαφορές του.

«Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να επιχαίρει κανείς. Υπάρχουν στιγμές όμως που έρχεσαι κόντρα στην παιδεία και την αγωγή σου και στην γενικότερη άποψη που έχεις για το πώς πρέπει να επιλύονται οι διαφορές. (…) Όλη η Ελλάδα γνωρίζει το πόσα χρόνια αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο εμένα αλλά κυρίως εμένα με στοχοποίησε», είπε για το περιστατικό ο κ. Κούγιας.

«Ένα πράγμα θα πω και αυτό θα εκφράσει τον μέσο άνθρωπο. Πείτε ότι έχετε ένα γιο 16-20 ετών και σας λέει ο Λαζόπουλος: “Να τον πάρω τρεις μέρες εκδρομή μαζί να πάμε; Θα τον αφήσετε;”. Νομίζω ότι αυτό δείχνει την ποιότητα αυτού του ανθρώπου ο οποίος κατέστρεψε πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιστήμονες», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο κ. Κούγιας.

Όταν δε ρωτήθηκε για την αυτοδικία είπε: «Μην μου το λέτε εμένα. Είμαι ένας άνθρωπος που υπηρετεί τη Δικαιοσύνη. Δεν έχει γίνει καμία αυτοδικία πρώτα – πρώτα. Δεν θέλω να πω. Καμία αυτοδικία, Υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί, υπάρχουν μάρτυρες. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω πάει στην Δικαιοσύνη για οτιδήποτε με αφορά», είπε ο κ. Κούγιας.

Στην ερώτηση γιατί ο ίδιος δεν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη είπε:

Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω πάει ποτέ στη δικαιοσύνη για οτιδήποτε με αφορά, ούτε για δημοσιογράφους που έχουν γράψει πράγματα ούτε τίποτα. Προτιμώ την απευθείας συζήτηση. Ο άνθρωπος αυτός κάνει αυτό το πράγμα εδώ και χρόνια. Με παρουσίαζε έναν κοντό άνθρωπο και δεν είμαι, με παρουσίαζε ένα γελοίο πρόσωπο και δεν είμαι... Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ