Ηράκλειο: Αγωνία για αγοράκι 2,5 ετών - Κατάπιε χάπια και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου ένα παιδί 2,5 χρόνων από τη Συρία το οποίο και φέρεται να κατανάλωσε ποσότητα χαπιών.
Αγώνα για την σωτηρία του αγοριού, δίνουν οι γιατροί από χθες Κυριακή οπότε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων με τους γιατρούς να "πέφτουν" από πάνω του και να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να το σώσουν.
«Το παιδί είναι διασωληνωμένο και υποστηρίζεται με μηχανική υποστήριξη ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με τους γιατρούς να προσπαθούν να το κρατήσουν στην ζωή», ανέφερε στον 9,84 o Διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Τασόπουλος, προσθέτοντας ότι με τη βοήθεια μεταφραστή αναμένεται να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη.
Πηγή: neakriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λαχτάρα στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ural Airlines υπό το φόβο βόμβας
Αερογέφυρα ζωής στην Κρήτη για έναν 61χρονο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι, θυελλώδεις άνεμοι και κρύο
«Εκτοξεύεται σύντομα, σωστά;»: Ερωτηματικά για βίντεο που ανήρτησε και διέγραψε ο Λευκός Οίκος (vids)
08:26
Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε σοβαρά 58χρονος, μία σύλληψη (vid)
08:25
Τα σπορ μοντέλα βάζουν κιλά και υπάρχει λόγος!
08:14
«Brooklyn Nine-Nine» και καλές ταινίες φεύγουν από το ελληνικό Netflix τον Απρίλιο
08:06