«Φάμπρικα» πλαστών διπλωμάτων: Επιχείρηση των «αδιάφθορων» σε υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών
Αποκλεισμένη παραμένει μια ολόκληρη υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών στην οδό Θεομήτορος μετά από επιχείρηση του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων για πλαστά διπλώματα οδήγησης.
Σύμφωνα με την μέχρι τώρα έρευνα των αστυνομικών, στελέχη του συγκεκριμένου παραρτήματος αλλά και ορισμένες σχολές οδηγών έστηναν εικονικά ολόκληρες αίθουσες εξετάσεων ενώ στην πραγματικότητα με ένα αντίτιμο που έφτανε και τα 2.000 ευρώ, ο εξεταζόμενος έπαιρνε το δίπλωμα χωρίς καν να εμφανιστεί στην αίθουσα.
Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί συνολικά εννέα άτομα, επτά στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας και δύο άτομα από σχολές οδηγών.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία σταματά οποιαδήποτε δραστηριότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛΑΣ.
ΚΟΣΜΟΣ
Φωτιά στη «Φωλιά του Αετού» του Χίτλερ: Μία σύλληψη υπόπτου - Οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Τα «Τέμπη» της Σερβίας βαρόμετρο για τις εκλογές- Το κίνημα που έγινε κόμμα και απειλεί τον Βούτσιτς
23:46
ΚΟΣΜΟΣ
Κύμα διαδηλώσεων στην Ευρώπη: Τραυματίες σε Αλβανία και Ιταλία, «πνίγηκε» στα χημικά η Γαλλία
23:34
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε δύο άνδρες και μια γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου
23:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ