Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Διαμελίστηκε οδηγός μηχανής
Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με έναν οδηγό δικύκλου να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Ειδικότερα, η μηχανή συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο μετά το τούνελ, στο ρεύμα προς δυτικά, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του μοτοσικλετιστή.
Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του δικυκλιστή ήταν ακαριαίος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος άνδρας διαμελίστηκε.
Η Τροχαία έκλεισε την Περιφερειακή Οδό στο συγκεκριμένο ρεύμα από τον Κ12 (κόμβος Μουδανιών) και εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.
Αυτή την ώρα παρατηρούνται συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης σε δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαχρέιν: Ισόβια σε εννέα κατηγορούμενους για «συνεργασία με το Ιράν»
23:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ρούμπιο: H Χεζμπολάχ επιδιώκει να ξαναβυθίσει τον Λίβανο «στο χάος»
23:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την επιτυχία - Τασούλας: Κάνατε τους Έλληνες υπερήφανους
23:36
ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά: Σε ανακριτή και εισαγγελέα οι γονείς της 3χρονης που νοσηλεύεται μετά από κακοποίηση
23:32
ΚΟΣΜΟΣ