Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί αποπειράθηκαν να αρπάξουν βρέφος και να ληστέψουν συγγενείς του Ταχιάου
Απόπειρα αρπαγής βρέφους και ληστείας κατήγγειλαν στην Αστυνομία, μια 46χρονη και μια 32χρονη, συγγενείς, σύμφωνα με πληροφορίες, του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, στις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3) στην πλατεία Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, δύο αλλοδαποί με τη χρήση βίας, προσπάθησαν να αρπάξουν αρχικά μια τσάντα και σε δεύτερο χρόνο το βρέφος, ηλικίας 9 μηνών, που κρατούσε στα χέρια της η 32χρονη.
Οι δύο γυναίκες κάλεσαν σε βοήθεια και προσέτρεξαν περαστικοί και θαμώνες των κοντινών καταστημάτων, ενώ στο σημείο έφτασαν και άντρες της ΕΛ.ΑΣ.
Μετά από αναζητήσεις προσήχθη 23χρονος Λίβυος, ο οποίος και συνελήφθη για το περιστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου φερόμενου ως δράστη.
Μητσοτάκης για τον πρώτο Έλληνα αστροναύτη: Επισφραγίζεται το στοίχημα των επενδύσεων στο διάστημα
20:49
Κατέληξαν σε συμφωνία Ισραήλ και Λίβανος - Μερική αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από το νότο
20:42
Ξεπέρασαν τους 900 οι νεκροί από το σεισμό στη Βενεζουέλα - Σπεύδουν συνεργεία διάσωσης
20:37
Hellenic Train: Αναστέλλεται από 29/6 το δρομολόγιο Πάτρα-Καμίνια - Με λεωφορεία η μετακίνηση
20:31