Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί αποπειράθηκαν να αρπάξουν βρέφος και να ληστέψουν συγγενείς του Ταχιάου
Απόπειρα αρπαγής βρέφους και ληστείας κατήγγειλαν στην Αστυνομία, μια 46χρονη και μια 32χρονη, συγγενείς, σύμφωνα με πληροφορίες, του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, στις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3) στην πλατεία Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, δύο αλλοδαποί με τη χρήση βίας, προσπάθησαν να αρπάξουν αρχικά μια τσάντα και σε δεύτερο χρόνο το βρέφος, ηλικίας 9 μηνών, που κρατούσε στα χέρια της η 32χρονη.
Οι δύο γυναίκες κάλεσαν σε βοήθεια και προσέτρεξαν περαστικοί και θαμώνες των κοντινών καταστημάτων, ενώ στο σημείο έφτασαν και άντρες της ΕΛ.ΑΣ.
Μετά από αναζητήσεις προσήχθη 23χρονος Λίβυος, ο οποίος και συνελήφθη για το περιστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου φερόμενου ως δράστη.
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρό εντοπίστηκε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του
10:45
Συμφωνία 3,9 δισ. ευρώ για κέντρο τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI στο Σίδνεϊ
10:44
Η Όπρα Γουίνφρεϊ επαινεί την απόφαση της Αυστραλίας να απαγορεύσει τα social media για παιδιά
10:44
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39