ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Αλεξανδρούπολη: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας
Facebook

Στο πένθος βυθίστηκε η Αλεξανδρούπολη, αλλά και ολόκληρος ο Έβρος από τον απροσδόκητο χαμό του επιχειρηματία Σάκη Τσαούση, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 58χρονος πατέρας δύο παιδιών κρεμάστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του στην Νίψα Έβρου, όπου και έμενε τα τελευταία χρόνια, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.

Ο ιδιοκτήτης του πολύ πετυχημένου ραδιοφωνικού σταθμού Polis 102,6, ο Σάκης ο Oscar όπως τον αποκαλούσαν οι «κολλητοί» του παλιοί ραδιοερασιτέχνες, «έφυγε» ξαφνικά από κοντά τους, χωρίς κανείς να έχει την παραμικρή ιδέα για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου στις 11 το πρωί στον Άγιο Ελευθέριο Αλεξανδρούπολης, όπου θα τελεστεί η κηδεία του. Μάλιστα η οικογένεια του, αντί στεφάνων ζητάει τα χρήματα να κατατεθούν στον 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης.

Από το βράδυ της Πέμπτης που έγινε γνωστό ότι ο Σάκης Τσαούσης «έφυγε», φίλοι και γνωστοί από την Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα που τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του γράφουν συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού και βαθιάς θλίψης, τόσο στη δική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στις δικές τους. Δείτε κάποια από αυτά στη γκάλερι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ