ΕΛΛΑΔΑ

25η Μαρτίου: Πώς θα κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα

25η Μαρτίου: Πώς θα κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Προσωρινές τροποποιήσεις θα υπάρξουν σήμερα στην κυκλοφορία των λεωφορείων και τρόλεϊ του ΟΑΣΑ λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Με στόχο την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ, σε όλους τους Δήμους κατά τη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων και της στρατιωτικής παρέλασης και έως το πέρας των εκδηλώσεων.

Ειδικά για τις λεωφορειακές γραμμές Αεροδρομίου Χ95 και Χ96 έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων:

Λεωφορειακή γραμμή Χ95

25/3/2019: Τα δρομολόγια θα εκτελούνται μέχρι τον ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ (Προσωρινή αφετηρία)

Λεωφορειακή γραμμή Χ96

(25/3/2019): Διαδρομή από Αφετηρία (Ακτή Βασιλειάδη).

Από Ακτή Καλιμασιώτη, Ακτή Ποσειδώνος, Βασ. Γεωργίου Α, αριστ. Εθν. Αντιστάσεως, πλ. Ιπποδαμείας, δεξιά Ομ. Σκυλίτση, αριστ. κλάδος προς Εθν. Μακαρίου, Εθν. Μακαρίου και συνέχεια κανονικά.

Εναλλακτική διαδρομή

Από Ακτή Κονδύλη, αριστ. Κόνωνος, πλ. Ιπποδαμείας, Ομηρίδου Σκυλίτση, αριστ. κλάδος προς Εθν. Μακαρίου, Εθν. Μακαρίου και συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή προς Αφετηρία

Από Εθν. Μακαρίου, Λ. Ανδρ. Παπανδρέου (πρώην Μ. Ασίας), ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΙΠΕΔΟΥ, πλ. Ιπποδαμείας, δεξιά Γούναρη, δεξιά Ακτή Ποσειδώνος, συνέχεια Ακτή Καλλιμασιώτη και συνέχεια κανονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ