ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. «η μεγάλη κυρία της απάτης»

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. «η μεγάλη κυρία της απάτης»
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Οι αρχές ασφαλείας την έχουν χαρακτηριστεί ως «μεγάλη κυρία της απάτης», καθώς στο παρελθόν την έχουν συλλάβει αρκετές φορές με πιο πρόσφατη το 2014, καθώς έπειθε τα θύματα της ότι έχει πρόσβαση στην εκάστοτε κυβέρνηση και ζητούσε χρήματα για να μεσολαβήσει για διάφορες διευκολύνσεις τους.  Αυτήν τη φορά ήταν έτοιμη να πουλήσει ένα διαμέρισμα που δεν της ανήκε καν.

Πρόκειται για μια 58χρονη η οποία μαζί με ένα συνεργό της παραβίασε κλειδαριά διαμερίσματος στο Μαρούσι και αφού την άλλαξε, εμφανιζόταν ως η ιδιοκτήτρια που ήθελε να το πουλήσει. Στην πραγματικότητα το σπίτι ανήκει σε μια έγκλειστη στις φυλακές Κορυδαλλού για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της μητέρας και της κόρης της.

Το κόλπο της 58χρονης προχωρούσε κανονικά και μάλιστα ένα μεγάλο μεσιτικό γραφείο είχε αναλάβει την πώληση. Πριν από δυο μήνες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι και άρχισαν οι διαδικασίες πώλησης, μάλιστα τα θύματα θα έδιναν και προκαταβολή 50.000 ευρώ.

Όμως όταν τα πράγματα έφτασαν στα συμβόλαια, τότε η συμβολαιογράφος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τις πλαστές ταυτότητες που παρουσίασαν οι απατεώνες. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αμαρουσίου και αποκαλύφθηκε η απάτη, ενώ συνελήφθησαν και οι απατεώνες.

Η υπόθεση μάλιστα της φυλακισμένης ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος ήταν γνωστή στους συγκεκριμένους αστυνομικούς, καθώς ήταν αυτοί που την είχαν συλλάβει πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τη μητέρα της γιατί δεν πειθαρχούσε στις οδηγίες της να δίνει στην τετράχρονη εγγονή της πάνω από 40 χάπια βιταμινών, ενώ είχε επιτεθεί με ψαλίδι και στη μικρή με σκοπό να την κουρέψει για τιμωρία!

Μετά τη σύλληψη της γυναίκας, γιαγιά και εγγόνι εξαφανίστηκαν, ενώ όλα δείχνουν ότι η απατεώνισσα έμαθε για το διαμέρισμα όταν κάποια στιγμή βρέθηκε με την ιδιοκτήτρια, στη φυλακή του Κορυδαλλού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ