ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο στα ζαχαροπλαστεία Karavan μετά από 37 χρόνια

Λουκέτο στα ζαχαροπλαστεία Karavan μετά από 37 χρόνια
Karavan/Facebook

Ένα βήμα πριν το λουκέτο βρίσκεται η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan, που πρωταγωνιστούσε στην αγορά των ανατολίτικων γλυκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλείσει ήδη πέντε καταστήματα (Χολαργός, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιάς) από τα 6 καταστήματα franchise που είχε αναπτύξει τα περασμένα χρόνια ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσει και το έκτο κατάστημα στην Γλυφάδα.

Η ενημέρωση έγινε με θυροκόλληση ανακοίνωσης στις εισόδους των καταστημάτων. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρείας: «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».

Παράλληλα έχει πέσει και η ιστοσελίδα της αλυσίδας.

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα. Είχε αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά με τελευταία εξέλιξη τα γλυκά αυτής της κατηγορίας με στέβια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ