Θρίλερ στη Γλυφάδα: Νεκρή γυναίκα στην παραλία του «BALUX»
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/3) στις Αρχές. μετά τον εντοπισμό πτώματος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «BALUX» στα Αστέρια Γλυφάδας.
Το πτώμα που ανήκει σε γυναίκα βρέθηκε σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή και σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού περιγράφεται ως «λευκής φυλής, περίπου 80-90 κιλά, ύψους περίπου 1,60 μ., με μαύρα μαλλιά, έφερε αθλητική φόρμα μαύρου χρώματος με κόκκινη ρίγα στα μανίκια, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου».
Το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
«Το Όνομα του Ρόδου»: Όταν ο Ρον Πέρλμαν έφτυσε 16 φορές τον Σον Κόνερι στα γυρίσματα
11:52
Φλωρίδης: Από το πρώτο ευρώ κακούργημα οι τηλεφωνικές απάτες - Αφορά όλες τις ηλικίες
11:43
Θεσσαλονίκη: 54χρονος καταπλακώθηκε από εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι
11:30
Άναψε τσιγάρο σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο - Του είπαν να το σβήσει και συνέχισε να καπνίζει
11:21