Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νηστίσιμο τυρί
Τη διακίνηση τυριού με την επωνυμία «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», το οποίο βρέθηκε να περιέχει γάλα διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης επώνυμης καταγγελίας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το γάλα έστω και σε ίχνη συνιστά αλλεργιογόνο παράγοντα και μπορεί να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.
Πρόκειται για το προϊόν: «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», ελληνικής προέλευσης σε συσκευασία προστατευμένης ατμόσφαιρας των 200 γρ., τυρί κομμένο σε φέτες, με κωδικό παραγωγής Lot: 70058.162.65, ημερομηνία παραγωγής: 22/11/2018, ημερομηνία συσκευασίας: 06/03/2019 και ημερομηνία ανάλωσης: 21/08/2019, το οποίο διακινείται από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΔ. ΜΠΡΕΖΑ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
ΗΠΑ: Τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρκο στο Σακραμέντο
08:50
Ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ αναξιοκρατία και διαφθορά - Νέα πολιτική μάχη για τις άρσεις ασυλίας
08:41
Τα 5 πιο κερδοφόρα franchise τρόμου στην ιστορία του κινηματογράφου
08:30
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: Πρόσωπο «κλειδί» ο 66χρονος που της έστειλε χρήματα - Εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα (vids)
08:19