ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Φιλοθέη: Ομολόγησε ο 90χρονος - Γι΄ αυτό στραγγάλισε τη σύζυγό του

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Φιλοθέη: Ομολόγησε ο 90χρονος - Γι΄ αυτό στραγγάλισε τη σύζυγό του

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, όπου ένας ηλικιωμένος στραγγάλισε τη σύζυγό του και στη συνέχεια επιχείρησε, χωρίς να τα καταφέρει, να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 5ο όροφο του διαμερίσματος.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 90χρονος στραγγάλισε την 87χρονη σύζυγό του που έπασχε από άνοια, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Αγίου Όρους 48.

Το έγκλημα κατήγγειλε η κόρη του ζευγαριού η οποία γύρισε στο σπίτι με τον εγγονό τους και βρήκαν τον άνδρα να κάθεται σε μια πολυθρόνα, ενώ η 87χρονη ήταν νεκρή σε διπλανό δωμάτιο.

Μάλιστα, ο 90χρονος είχε αφήσει και γράμμα στο οποίο έγραφε πως δεν ήθελε να ενοχλούν άλλο την οικογένειά τους, καθώς έμεναν με την κόρη και τον εγγονό τους.

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ο ηλικιωμένος παραδέχτηκε την πράξη του, δήλωσε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει μετά το έγκλημα, το οποίο, όπως είπε, διέπραξε για να ησυχάσει η γυναίκα του και να μην ταλαιπωρηθεί η κόρη τους.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.

Μια γειτόνισσα μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε πως ο 90χρονος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ενώ αναφέρεται με πολύ καλά λόγια για όλη την οικογένεια, σημειώνοντας πως η 87χρονη ήταν άρρωστη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο εγγονός της οικογένειας απέτρεψε τον ηλικιωμένο από το να πηδήξει στο κενό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ