ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μακρή: Τα καρτελάκια πρόδωσαν τον Βούλγαρο – Ο αποκαλυπτικός διάλογος με τους αστυνομικούς

Δολοφονία Μακρή: Τα καρτελάκια πρόδωσαν τον Βούλγαρο – Ο αποκαλυπτικός διάλογος με τους αστυνομικούς
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Τα «καρτελάκια» από τα καινούργια ρούχα που αγόρασε φαίνεται πως πρόδωσαν τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στην περιοχή της Βούλας.

Όπως αποκάλυψαν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, κατάφεραν να εντοπίσουν το κατάστημα από το οποίο ο δράστης είχε αγοράσει τα καινούργια ρούχα αλλά και το τζόκεϊ που φόρεσε στην εκτέλεση.

Την ίδια ώρα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, οι αστυνομικοί εντόπισαν και την απόδειξη από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ωστόσο, εντύπωση και ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι ακόμη και την ημέρα που συνελήφθη ο φερόμενος ως εκτελεστής, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του εντοπίστηκαν καινούργια ρούχα που είχαν αγοραστεί μερικές ώρες πριν.

Για τους αστυνομικούς, αυτό σημαίνει πως η κίνηση αυτή αποτελεί πάντα κομμάτι του επιχειρησιακού σχεδίου των εκτελεστών.

Ο Βούλγαρος ήταν κυνικός και ψυχρός απέναντι στους αστυνομικούς, με τον διάλογο που έγινε μεταξύ τους να είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικός.

«Είστε σίγουροι για αυτό για το οποίο με κατηγορείτε;» είπε ο δράστης, και ο αστυνομικός απάντησε: «Ναι, ξέρουμε ότι εσύ εκτέλεσες τον Γιάννη Μακρή».

«Για ποιο μήνα μιλάτε, για ποια περίοδο;» είπε αφοπλιστικά ο Βούλγαρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ