ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνας τραγουδιστής και τηλεπαρουσιαστής ήταν δραπέτης από το 2002!

Ελληνας τραγουδιστής και τηλεπαρουσιαστής ήταν δραπέτης από το 2002!
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, ένας 45χρονος άνδρας, δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού επί 17 χρόνια, συνελήφθη στην Ομόνοια.

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε από έναν τυπικό έλεγχο της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας. Ένας 45χρονος που τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος- παρουσιαστής διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού, αποδείχθηκε τελικά δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού!

Συγκεκριμένα ο 45χρονος ημεδαπός, αρχικά προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας στις 3 Απριλίου, ενώ από το 2002 που δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού, κατηγορούμενος για άλλη υπόθεση απάτης, εμφανιζόταν είτε ως τραγουδιστής, είτε ως δήθεν δημοσιογράφος με πλαστά στοιχεία.

Κατά το δακτυλοσκοπικό έλεγχο, προέκυψε πως είχε καταδικαστεί για απάτες, ενώ δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές ύστερα από άδεια που έλαβε το 2002. Μάλιστα το 2003 καταδικάστηκε ερήμην και για άλλη υπόθεση απάτης.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω... καλλιτέχνης είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών. Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα για να πείσει τους επιχειρηματίες φέρεται να είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής από όπου έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του (σ.σ. με τα στοιχεία του υποτιθέμενου γιου του βουλευτή) . Έτσι κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Το 2002 ωστόσο παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έκτοτε «εισέβαλε» στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ