Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. 

Όπως αναφέρει το thebest.gr, η 35χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη φέρεται να αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια παρά μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε λίγες ημέρες νωρίτερα. Πιθανότατα την περασμένη Κυριακή ή Δευτέρα.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπαντρη, είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα, το πρωί της Πέμπτης. 

Το βράδυ της Τετάρτης, μία γυναίκα 35 ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία με την εικόνα να παραπέμπει σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Διαβάστε επίσης