ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Τη δυσκολότερη και πιο άνιση μάχη, αυτή για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει ο Κώστας Ευριπιώτης.

Η επάρατη νόσος «χτύπησε» τον αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό που μάχεται πλέον με όλες του τις δυνάμεις, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Realnews «πολύ κοντινοί του άνθρωποι μού είπαν πως η κατάσταση του επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του Σπηλιοπούλειου όπου νοσηλεύεται. Οι ίδιες πηγές με ενημέρωσαν ότι πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία».

«Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού.

Στο πλευρό του δημοφιλούς πρωταγωνιστή βρίσκεται και η αδελφή του, αλλά και η πρώην σύζυγός του, Βάλια Κωστοπούλου, με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

Η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι

Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν από ένα χρόνο περίπου, ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι. Υποβλήθηκε τότε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ