ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Ο 15χρονος είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram πριν την πτώση από την ταράτσα

Τρίκαλα: Ο 15χρονος είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram πριν την πτώση από την ταράτσα
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε σοκ βρίσκεται η πόλη των Τρικάλων από το θάνατο του 15χρονου μαθητή την Κυριακή των Βαΐων, όταν το παιδί έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ γυμναζόταν με φίλους του.

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλων και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύει το trikalavoice.gr, μιλούν για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.

Μάλιστα, ο 15χρονος, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ένα βιντεάκι, «ταγκάροντας» τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται επίσης οι φίλοι του παιδιού, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα δύο αδέρφια του. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει σήμερα το απόγευμα , Μ. Δευτέρα, στην Μητρόπολη Τρικάλων.

trikala


Στιγμιότυπο από το βίντεο που είχε ανεβάσει ο μαθητής πριν τη μοιραία πτώση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ