ΕΛΛΑΔΑ

Το σπίτι της τραγωδίας στη Θήβα - Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη

Το σπίτι της τραγωδίας στη Θήβα - Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη
tvstar.gr

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες από τις Θεσπιές όπου την Κυριακή του Πάσχα αδέσποτη σφαίρα χτύπησε 8χρονο κοριτσάκι το οποίο δίνει μάχη για τη ζωή του αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργείο. 

Στον τηλεοπτικό σταθμό Σταρ Κεντρικής Ελλάδας μίλησε ο θείος του κοριτσιού αλλά και ο δάσκαλος της που μόνο καλά λόγια είχε να πει για την άτυχη 8χρονη. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα που άκουσε το κλάμα του κοριτσιού και είδε τον τραγικό πατέρα να μεταφέρει το παιδί του στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» το 8χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά στον κρόταφο.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, οδηγήθηκε στη Χαλκίδα όπου οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να διακομιστεί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του.

Η σφαίρα το χτύπησε στο κεφάλι και το παιδί έπεσε αναίσθητο στο έδαφος, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν ακούστηκε πυροβολισμός, με αποτέλεσμα να εξετάζεται η εκδοχή η σφαίρα να εξοστρακίσθηκε από απόσταση, από πασχαλινό γλέντι που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή.

Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από την μία στιγμή στην άλλη το κοριτσάκι χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ