Πόθεν έσχες: Προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής δηλώσεων
Τελευταία ημέρα υποβολής πόθεν έσχες σήμερα Τρίτη (30/04) και το ηλεκτρονικό σύστημα της υπηρεσίας αντιμετωπίζει προβλήματα, προφανώς γιατί είναι φορτωμένο και όλοι σπεύδουν τελευταία στιγμή για να υποβάλουν τη δήλωσή τους.
Κατά τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης πόθεν έσχες ηλεκτρονικά, το πρώτο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι υπόχρεοι είναι η αδυναμία να ανοίξουν την ήδη αποθηκευμένη δήλωσή τους, προκειμένου να συμπληρώσουν στοιχεία και να προχωρήσουν στη συνέχεια στη διαδικασία επιβεβαίωσης της ορθότητας των στοιχείων τους.
Σε δεύτερο χρόνο εμφανίζονται προβλήματα στη διαδικασία οριστικοποίησης της δήλωσης. Σε αυτή την περίπτωση καθίσταται αδύνατο να οριστικοποιήσει την δήλωση ο/η σύζυγος του/της υπόχρεου με αποτέλεσμα η δήλωση να φαίνεται ότι είναι σε εκκρεμότητα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις οι υπόχρεοι μπορούν να στείλουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα εντός της πλατφόρμας του πόθεν έσχες στην υπηρεσία υποστήριξης και οι υπάλληλοι θα τον καλέσουν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για διευκρινήσεις και βοήθεια.
Υπάλληλοι πάντως της υπηρεσίας επιβεβαίωσαν ότι το σύστημα σήμερα, τελευταία μέρα υποβολής, είναι φορτωμένο. Εφόσον οι δηλώσεις οριστικοποιηθούν σήμερα, οι υπόχρεοι έχουν περιθώριο μέχρι τις 30 Μαΐου να κάνουν διορθώσεις, χωρίς την πληρωμή παραβόλου.
Ανήλικοι και 34χρονος εκβίασαν 13χρονο στον Βόλο και απέσπασαν 370.000 ευρώ
11:27
Μουντιάλ 2026: Ο Μανζάμπι απογειώνει την Ελβετία - Ο 20χρονος που μπήκε αλλαγή και... έλαμψε
11:26
Εισαγγελέας σε δίκη Μάριου: Τι να περιμένει μία κοινωνία όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή
11:20
Ακραία καιρικά φαινόμενα ανάγκασαν 13,6 εκατ. ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους το 2025
11:14